Ota yhteyttä facebookin kautta

Puutöitä, rakentamista ja ideoiden toteuttamista

Kynät ja kotelot

Tyylikkäät kultapinnoitetut kynät ovat kaikki uniikkeja yksilöitä, sillä ne on valmistettu kotiverstaalla vapaasti sorvaamalla. Materiaaleina olen käyttänyt vain laadukkaita kotimaisia puulajeja kuten visakoivua, kirsikkaa ja tammea sekä ulkomaisia jalopuita. Pintakäsittelyaineena kynissä on hyvin likaa hylkivä kiinanpuuöljy, joka on saanut mm. elintarvikehyväksynnän. Kiinanpuuöljyä käytetään pinnoissa, joiden on kestettävä hyvin kulutusta.

 

Itselleen sopivan kynän voi valita haluamallaan mekanismilla joko lyijytäyte- tai kuulakärkikynänä. Molemmat mekanismit ovat laadukkaita ja kestäviä. Saatavilla on myös täytepatruunoita kuivamustekyniin, ettei kynän elinkaari pääty musteen loppumiseen.

 

Kyniin on mahdollista tilata yksilöllinen kaiverrus. Kaiverruksella varustettu kynä on persoonallinen ja tyylikäs lahjaidea. Lisäksi kynät sopivat kaiverruksella varustettuina hyvin liikelahjoiksi.

Säilytyskotelo ja kynä

Kuvissa kotelot, joiden valmistusmateriaalina on käytetty kierrätettyä tiikkiä. Laatikon voi tilata halutessaan myös useammalle kynälle ja valmistusmateriaaliksi voi valita haluamansa puulajin.

Ohjehinta:

Kotelo ilman kynää 25 €

Yhden kynän kotelo + kynä 40 €

Kahden kynän kotelo + 2 kynää 50 €

Kuulakärkikynä

Kuvan kynä on sorvattu visakoivusta ja sen mekanismin osat ovat kullattuja.

Kuulakärkikyniä on saatavilla kaikista eri puulajeista muotoiltuna erillaisin tyylein. Kuulakärkikynien koneistoja löytyy myös harmaanmustana. 

Ohjehinta: 23 €

Lyijytäytekynä

Kuvan kynä on valmistettu visakoivusta, johon on upotettu raitoja puuviilusta. Koneiston osat ovat kullattuja.

Lyijytäytekyniä on saatavilla kaikista eri puulajeista muotoiltuna erillaisin tyylein.

Ohjehinta: 23 €

Laserkaiverrusmalli

Kuvassa malli saatavilla olevasta laserkaiverruksesta. Kaiverrus on mahdollista toteuttaa haluamallaan fontilla ja koolla. Lisäksi on mahdollista kaivertaa kuvia kuten logoja yms.

Yhden kaiverruksen hinta on 23 €. Mikäli kaiverruksia tulee useita yksittäisen kaiverruksen hinta laskee merkittävästi. Esimerkiksi kaiverrus 100 kynään maksaa 5 €/kpl. Suurempien kaiverrusmäärien tarjoukset sovittava erikseen.

Uutisia

11.3.2017

Paja suljettu koulukiireiden vuoksi. En voi valitettavasti ottaa uusia tilauksia sisään.

 

1.12.2016

Muutto uuteen osoitteeseen

 

1.2.2015

Nettisivut avattu

 

17.3.2015

Kaikki tuotteet saatavilla myös yksilöllisellä laserkaiverruksella varustettuna.

 

11.5.2015

Esimerkkikuva kaiverruksesta lisätty Kynät ja kotelot sivulle.