Ota yhteyttä facebookin kautta

Puutöitä, rakentamista ja ideoiden toteuttamista

Toimitusehdot


Voimassa 24.01.2015 alkaen


Verkkokauppa


Sauli Larkiala (y-tunnus 2612124-9) myy tuotteita yrityksille ja yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Tilaaminen


Valmiit tuotteet tilataan verkkokaupasta ottamalla myyjään yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla. Tilauksesta tulee selvitä halutun tuotteen tuotenumero, tilattava määrä sekä ostajan yhteystiedot ja sähköpostiosoite. Erikseen valmistettavista tuotteista sovitaan erikseen tilaajan ja myyjän kesken.
Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksaminen ja Maksutavat


Tilisiirto


Verkkokaupan maksut tapahtuvat tilisiirrolla, maksamalla tilauksesta sähköpostiin lähetetty lasku eräpäivään mennessä.


Käteinen


Tuotteet voi maksaa käteisellä noudon yhteydessä.

Tilaus- ja maksuvahvistus


Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus sekä lasku tilauksesta.


Toimitustapa ja -kulut


Tilauksesi toimituskulut määräytyvät postin hinnaston mukaisesti.


Toimitusaika


Valmiit tuotteet pyrimme toimittamaan kolmen arkipäivän kuluessa. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.


Vaihto- ja palautusehdot


Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tilauksesta valmistettavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Nettikaupan pienestä volyymista johtuen en voi tarjota tuotteiden ilmaista palautusta.

 


Palautusosoite:
Sauli Larkiala
Kilonrinne 10 B 36
02610 Espoo


Ongelmatilanteet


Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Uutisia

11.3.2017

Paja suljettu koulukiireiden vuoksi. En voi valitettavasti ottaa uusia tilauksia sisään.

 

1.12.2016

Muutto uuteen osoitteeseen

 

1.2.2015

Nettisivut avattu

 

17.3.2015

Kaikki tuotteet saatavilla myös yksilöllisellä laserkaiverruksella varustettuna.

 

11.5.2015

Esimerkkikuva kaiverruksesta lisätty Kynät ja kotelot sivulle.